WIL JIJ HULP BIJ JE WEBSITE ?

WEBSITE ADVIES

Je wilt de foto’s die gemaakt zijn natuurlijk ook graag snel op je website beschikbaar hebben!

IK HELP JE MET de content op je website!

website & fotografie

Naast het maken van foto’s voor je website kan ik je ook helpen met het aanpassen van een bestaande of het maken van een nieuwe website. Het begint altijd met een ontwerp waarin de missie van jouw bedrijf centraal staat.

Ik verzorg websites voor ZZP’ers, waarbij bijvoorbeeld een eenvoudige webshop of inschrijving op activiteiten tot de mogelijkheden behoort. Alle wensen gaan in overleg. Ook het aantal pagina’s dat je zou willen hebben. Maar tegenwoordig kan er al heel veel op de homepage geplaatst worden.

Websites die door mij gemaakt en onderhouden worden zijn bijvoorbeeld www.netwerkwandelenroosendaal.nl, www.natuurfotografiebrabant.nl en natuurlijk mijn eigen website Visual Storytelling voor fotoshoots en smartphonefotografie.

Oké, nu je hebt geïnvesteerd in professionele foto’s je website, social media of webshop is het ook de bedoeling dat ze erop komen te staan en zichtbaar worden!

Daarom help ik je ook graag verder met je bestaande zakelijke website. Soms is het fijn om een onafhankelijk frisse blik te hebben die jouw website beoordeeld. Het is vaak het eerste wat klanten van je zien en dus heel belangrijk!

Mijn diensten omvatten een maandelijks abonnement om je website technisch te onderhouden (alles wat aan de achterkant gebeurd) en/of om de uitstraling van de website aan te passen, bijvoorbeeld door het plaatsen van jouw nieuwe foto’s!

Neem vrijblijvend contact op wanneer één van deze opties wilt verkennen.


MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE