WIL JJIJ OOK MEER KLANTEN VOOR JOUW BED & BREAKFAST?

BED & BREAKFAST FOTOGRAFIE

Je wilt sfeervolle beelden die vertellen waar jouw B&B voor staat. Beelden die jouw passie en gastvrijheid tonen en klanten over de streep trekken om te boeken!

IK HELP JE MET PROFESSIONELE FOTO’S VOOR boekingsites ZODAT jouw B&B MEER boekingen en omzet zal genereren
Mijn missie is jouw zichtbaarheid een boost geven met prachtige en sfeervolle foto’s

De eerste indruk is zó belangrijk

Potentiële gasten op zoek naar een accommodatie vormen vaak hun eerste indruk van een verblijf op basis van foto’s. Aantrekkelijke en professionele foto’s wekken vertrouwen en trekken de aandacht, zoals stijlvolle foto’s van de kamers, gemeenschappelijke ruimtes, tuinen en andere voorzieningen van de B&B. De kwaliteit, maar ook uitstraling van de foto’s zullen de kans vergroten dat bezoekers ook daadwerkelijk boeken.


Dé perfecte timing

Je besluit om te investeren in een goede online uitstraling van jouw B&B en wilt dit ook graag op het juiste moment doen. Maar wanneer is het beste moment? Na een lange winter hebben mensen behoefte aan voorjaarssfeer. In het vroege voorjaar is ook het licht erg mooi. De zon staat nog niet pal aan de hemel en de lage stand zorgt voor prachtig strijklicht. Perfecte tijd voor binnenfoto’s. Voor bijvoorbeeld buitenfoto’s, maar ook drone-foto’s kies je misschien het best voor de frisgroene lente vanaf april en mei. Maar zeker zo interessant is het ook om jaarrond foto’s van de omgeving te plaatsen.

Ik ben erg tevreden. Wat een mooie foto’s zijn het geworden!
Ik vind je enthousiasme zo leuk zie dat je je werk echt met plezier doet.”

— Imke Kragt
B&B de Torteltuin


Bed & Breakfast fotografie

Sfeervolle foto’s van het in- en exterieur van uw bed & breakfast maken het verschil in het aantal boekingen per jaar. Investeer nu in mooie aantrekkelijke foto’s en zet uw B&B op de kaart!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!

BED & BREAKFAST FOTOGRAFIE

Hoe gaat het fotograferen van jouw B&B in zijn werk? We maken natuurlijk kennis en nemen jouw wensen door. Vaak heb je al een website waar ik samen met je door heen loop. Belangrijk voor mij is de sfeer te proeven om deze zo goed mogelijk te verbeelden.

We spreken af hoeveel foto’s er nodig zijn en maken een afspraak. Ik bereid de fotoshoot voor en fotografeer ongeveer twee uur op locatie waarbij styling, kleur en licht de hele belangrijke aspecten zijn in mijn fotoreportage. Binnen een week worden de foto’s in een online album beschikbaar gesteld en kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden.

Ben je tevreden, dan beschik je over uitstekende foto’s die geschikt zijn voor jouw website, maar ook voor boekingsites als booking.com, natuurhuisje.nl, airbnb en natuurlijk bedandbreakfast.nl

Met deze foto’s, een pakkende tekst en uitstekende beoordelingen kan het niet anders dan dat de boekingen binnenstromen! Ik vind het hartstikke leuk om je hier bij te helpen.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE