OP ZOEK NAAR SPONTANE FOTO VAN JEZELF?

IK HELP JE MET PROFESSIONELE FOTO’S VOOR JE WEBSITE EN LINKEDIN ZODAT JIJ NOG MEER KUNT SHINEN!

Mijn missie is jouw zichtbaarheid een boost geven met prachtige en sfeervolle foto’s

PERSONAL BRANDING

Je wilt je online zichtbaarheid vergroten, duidelijk herkenbaar zijn voor jouw klanten en een natuurlijke versie van je beste zelf laten zien. Gewoon op een manier zoals je bent: prachtig en authentiek. Een foto waarvan je gelijk roept: yes, dat ben ik!

Ik zorg dat jouw profielfoto op LinkedIn professioneel oogt. Hiermee straal jij ook professionaliteit uit. Investeer in een goede foto en of laat een mooie serie van jezelf en je bedrijf maken. Dus gun jezelf daarom een fotoshoot, je zult er geen spijt van hebben. En een kennismakingsgesprek is gratis!

En mocht je het ongemakkelijk vinden om in de spotlight te staan – helemaal niet nodig! Het is juist leuk om op de foto te gaan kan ik je alvast geruststellen. Je zult je bij mij snel vertrouwd en op je gemak voelen en je krijgt alle tijd om ontspannen op de foto te gaan.

Mocht je nog twijfelen, we maken van te voren altijd even kennis. Dat kan door samen een kop koffie of thee te drinken of online te connecten. Ik vind het belangrijk te ontdekken wie je bent, wat je karakter en drijfveren zijn. Tijdens dit gesprek bepalen we samen in welke setting we foto’s gaan nemen en welke uitstraling het beste bij jouw bedrijf past. Ook bespreken we de locatie. Dit kan buiten zijn in de natuur, of binnen bij mooi vensterlicht. Belangrijk is dat we een wederzijdse klik hebben. 

Woon je in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda of omstreken? Dan komt dat perfect uit!

YESSS, IK WIL EEN FOTOSHOOT!

ITS ALL ABOUT YOU

EEN SPONTANE FOTO WAAROP JIJ STRAALT

imagostyling

Imagostyling? Jawel! Omdat je maar één kans krijgt voor een eerste indruk moet de foto bijdragen aan jouw uitstraling. Jouw portret is het visitekaartje voor jouw website of je LinkedIn pagina. Het vertelt wie je bent.

Ik zou je willen adviseren rustige kleding te dragen bij de fotoshoot, zodat alle aandacht naar je gezicht gaat. Wat belangrijk is om bij stil te staan is dat de kleuren van je kleding overeenkomen met jouw type huid en haarkleur.

Het is van belang dat je je bewust bent welke kleuren jou laten stralen en welke kleuren je beter kunt vermijden. Ook de keuze voor accessoires is er een die je bewust maakt. Bijvoorbeeld een sjaal of ketting kan het verschil maken.

MAKE me UP

Het gebruik van make-up is een persoonlijke keuze. Doen waar jij je goed bij voelt is het belangrijkste. Dat kan met of zonder make-up. Foto’s worden door mij altijd nabewerkt en gewoonlijk verzacht ik de huid, maar wel op een manier dat het er natuurlijk uitziet.

and then there was light!

Misschien wel het allerbelangrijkste “tovermiddel” is het licht! We spelen met licht net zolang tot we de magie gevonden hebben en jij er spot-on op staat.

Voor mij is het allerbelangrijkste dat jij blij bent met de foto’s en jezelf herkent: Yesss, dat bén ik!

ITS ALL ABOUT YOU!

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE