TOURIA AGRANDI – TAALTRAINER EN -TOLK

Touria Agrandi is eigenaresse van Agrandi Language Institute en verzorgt naast taaltrainingen ook taal- en cultuurreizen naar de Arabische wereld, Marokko en Spanje. Touria is multicultureel opgegroeid tussen een mengelmoes van Arabische, Berberse en Spaanse cultuur. Touria studeerde Arabische taal en cultuur aan de Leidse Universiteit, volgde daarna de Master Midden-Oosten Studies in Nijmegen en daarna de opleiding Gerechtstolk aan de KU Leuven waar ze afstudeerde met een onderscheiding voor de vreemde talen. 

We kennen elkaar via diverse vrouwennetwerken, maar blijken ook op een steenworp afstand van elkaar te wonen. Soms is de wereld klein. Touria wilde nieuwe foto’s voor haar website en social media en vroeg of ik haar daarbij wilde helpen. Een inkijkje in de de warme oosterse wereld, typische lekkernijen en prachtige kleding – wat wil je als fotografe nog meer?!

De fotoshoot vond plaats in een business centre. We wilden graag een zakelijke doch uitnodigende sfeer in de reportage uitstralen. Ook hebben we ook hele fleurige en kleurige foto’s kunnen maken met een oosters tintje. Het was een zeer geslaagde en vooral superleuke fotoshoot.

“Prachtige foto’s en top fotografe. Heeft mooie foto’s voor mijn website gemaakt”

— Touria Agrandi, Taaltrainer en beëdigd tolk Arabisch en Spaansr

WIL jij EEN ook zo’n toffe shoot

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE

Vergelijkbare berichten