TIRZA BROUWER – ESSENTIE COACHING

Tirza en ik hebben elkaar ontmoet bij “Vrouwen in Business”. Ze is al zo’n 18 jaar paarden- en lifecoach en heeft een eigen bedrijf in Huijbergen: Essentie coaching & opleiding. Temidden van de mooie natuur leidt ze je ook op voor dit beroep.

We komen allebei uit de financiële wereld maar hebben gekozen te werken vanuit onze passie. Dat schept natuurlijk al een band. Tirza is een heerlijk spontaan mens, lief en super sympathiek. Om haar op de foto te zetten zoals ze is was heel plezierig om te doen. De fotoshoot was ongedwongen en bijna ieder beeld raak!

Tirza heeft een Reels (filmpje) op haar Insta geplaatst wat helemaal viraal ging! Dus snel even checken! https://www.instagram.com/reel/C4NL9hiIhb1/

“Superleuke fotoshoot gehad! Dank aan @lauravanderburgt.fotografie voor haar talent snel even echt superleuke en ontspannen foto’s te maken”


— Tirza Brouwer, Paarden- en lifecoach

Wat wil jij uitstralen?

Het gaat niet alleen om mooi zijn, maar om echt en benaderbaar te zijn. Daarom kiezen klanten voor jou, want jij bent uniek. Er is niemand anders zoals jij. Wees er trots op!


ben je ook toe aan een nieuwe fotoshoot? Stuur mij een berichtje!

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE

Vergelijkbare berichten