SPIRITUEEL CENTRUM ROOSENDAAL

Monique le Grand heb ik ontmoet bij een Start-to-Grow traject met als doel je businessplan naar een hoger level te tillen. Met haar uitstraling, enthousiasme en gerichte aandacht heeft ze mij veel positieve energie gegeven zodat ik vol vertrouwen verder kon bouwen aan mijn bedrijf Visual Storytelling. Fijn ook om sparringpartners te hebben. Ontmoeten is één. Maar wanneer je elkaar verder helpt maak je ook verbinding. Samen maakt sterker.

Toen ze me vroeg om ook haar nieuwe profielfoto’s te maken waren we het snel eens over de invulling. De fotoshoot vond plaats in een mooie natuurtuin in het warme licht vroeg in de ochtend.


Ik vond het een heerlijke fotoshoot, maar ik heb je dan ook graag om me heen.

— Monique le Grand, Spiritueel Centrum Roosendaal

Iedere foto was eigenlijk gelijk raak! Monique is zo’n prachtige en ontwapende vrouw, dat het gewoon een genot is om haar te fotograferen. Haar blik en herkenbare uitstraling proberen vast te leggen is zo leuk om te doen, dat het fotograferen voor mij helemaal niet voelt als werken.

Verschillende outfits en verschillende poses vastleggen levert een mooie beeldbank waaruit Monique haar foto’s kan kiezen. Voor elke gelegenheid een passende profielfoto hebben is een fijne luxe.

De foto’s gebruikt ze op de website van haar nieuwe bedrijf Spiritueel Centrum Roosendaal, dat vind ik een compliment! Dank je, Monique voor onze fijne samenwerking!

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE

Vergelijkbare berichten