JOYCE VAN SYNNA.NL

Hoe ga je een multimedia content creator fotograferen?

Joyce heb ik ontmoet op een netwerkbijeenkomst van Open Cappuccino. Het klikte gelijk en we vroegen ons af wat we voor elkaar konden betekenen. Joyce maakt korte videos voor haar klanten, maar ze zocht nog een goede fotograaf voor profielfoto’s. Daarentegen vond ik bewegend beeld wel interessant en al snel hadden we een match.

“Ik ben nog steeds heel blij met de foto’s en gebruik ze veel voor mijn website, TikTok, Facebook en LinkedIn”

— Joyce Staneke-Meuwissen, Multimedia Content Creator

Samen kom je verder

Zo gezegd zo gedaan. Joyce heeft een kort filmpje gemaakt waarin ik vertel over mijn smartphone fotografie workshop en ik heb van haar een portret en profielfoto’s gemaakt. Hoe geweldig is het dat je elkaar kunt helpen zodat je ook echt verder komt met je bedrijf.

Personal Branding

Joyce is een alleskunner, een multimedia content manager. Ze verkoopt boeken via Bol.com en bijna dagelijks staat er wel een video van haar online. In haar nieuwsbrief deelt ze tips over hoe media beter kunt managen. Hoe ga je haar dan fotograferen? Precies zoals ze werkt: lachend achter haar microfoon, serieus met een laptop, maar vooral hoe ze écht is: enthousiast, passievol en enorm vakkundig. Dank je Joyce voor de samenwerking!

JA, IK WIL EEN ook zo’n toffe shoot

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE

Vergelijkbare berichten